YLE Teema

 

Saudi-Arabia 2003

Israel - 2013 kirjoitti:
Juutalaisessa kulttuurissa on aina painotettu asioiden kyseenalaistamista/pohdiskelua/väittelyä ja juutalaisen miehen on pitännyt kauttaaikojen osata lukea. Siitä huolimatta,että juutalaiset ovat ikäänkuin pysynneet omassa ns. "heimossaan" esim.avioliittojen kautta. Kuitenkin se ymmärrys siitä,että pitää myöskin olla tekemisissä muidenkin,kuin omaan "heimoon" kuuluvien kanssa/uskontokuntaan riippumatta on "rikastuttanut" juutalaista kulttuuria vähän kaikilla aloilla. Esim. yli puolet Nobelin-palkinnon saajista ovat juutalaisia.
Ja kuitenkin heitä on maailman väestöstä noin 0.2 - 0.3%.
Muslimeille on taas erilainen näkemys siihen kenenkä kanssa käydä "keskusteluja". Määräävänä tekijänä heillä saattaa olla se,että eivät pidä/nää esim.kristittyjä/juutalaisia välttämättä edes ihmisinä/vaan vääräuskoisina. Musliminhan ei tarvitse puhua totta,kuin toiselle muslimille/he eivät esim.tunnusta kansainvälistä oikeuslaitoksia. Siis muslimi ei ole "tilivelvollinen" muuten,kuin toiselle muslimille.
Eräs kristityksi kääntynyt koraaninopettaja eräässä haastattelussa kertoi. Alkuperäisessä koraanissa on lause "tapa juutalainen lauantaina/kristitty sunnuntaina". Siis entinen Imaami!
Onko sitten kysymyksessä ns. maltillinen/vähemmän maltillinen muslimi se perimmäinen ajatus lienee sama?!

Kyllä olet/oikeassa. Muslimeiden koraanissa/on lukenut noin! Muslimeilla ei koskaan ole ollut/tullut olemaan kulttuuria.
Juutalaiset ovat kirjan/kansaa ja ovat tekevät vuosittain 340 prosenttia enemmän keksintöjä/pantentteja kuin muslimit. Juutalaisilla ei ole samanlaista muslimeiden käyttämää halventavaa goyem käsitystä vääräuskoisista kuin esim. juutalaisilla. Muslimeille myös suurin/osa työstä on vastenmielistä. Siitä huolimatta että he ovat vantterarakenteisia. Kristinuskonkurssilla meille kerrottiin, että muslimeiden oikeustaju pohjautuu ainoastaan vääriin teksteihin ja verikostoon. Terrorismin/ammattia opetetaan jatkuvasti koraanissa.
Minkä vuoksi muslimit eivät kehity teknillis/tieteellis/taiteellisesti.
Kuten muut isäntä/kansat

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.