YLE Teema

 

Duact

Duodecim kirjoitti:
Minunkin mielestä juutalaiset ovat poikkeuksellisen lahjakasta porukkaa. Joka kansassahan on omansa,mutta juutalaiset ovat jotenkin enemmän. Heissä on sitä jotakin... Olen kerran käynnyt Israelissa,muuten vaan lomalla. Enkä ole ollut taustaltani mikään sen kummempi kristitty,mutta raamattu alkoi vetää puoleensa sen matkan jälkeen. Tänäpäivänä tiedän sen,että lähi-idän tilanteen pystyy ymmärtämään vain ja ainoastaan raamatun kautta.
Israelin valtion syntymisen ym. profetiat mistä raamatussa kerrotaan liittyen juutalaiseen kansaan. Ne jotka siunaavat Israelia tulevat siunatuksi!!!

Kyllä. olen itsekkin käynyt kerran AINOASTAAN israelissa ja muulloin olen käynyt vain lomalla siellä. Raamattu kertoo ongelmaan ratkaisun. Kun JOKAINEN siunaa Israelia (ei riitä, että yksi tai useampi siunaa) niin ongelma ratkeaa. Raamatussakin sanotaan, että juutalaiset ovat voittajakansa. Joten he tulevat menestymään. Israelin tulee voittaen kukistuttaa vihollisvastustajansa, sillä muutoin he eivät voi menestyä raamatun määräämällä tavalla. Tänäänpäivänäkin raamatussa kerrotaan että israelilaiset ovat paras rotukansa. Ja jos he menestyvät niin muutkin menestyvät. Jos heitä terrrorisoidaan niin muut tulevat myös kärsimään. Se on profetian taustalla. Kyseissä maassa havaitsee aivan kaikista ratkaisuista ja ihmisten ulkonäöstä että israelin heimo on yli-ihmisen olemuksellaan voittava vihollisensa ja tämä sarja sai minut siirtymään uskon puolelle sillä se avasi silmäni huomaamaan kuinka juutalaiskansa on useita vuosia eurooppalaista maailmaa edellä. Jokaisella osa-alueella. Näyttää siltä, että juutalaisia on siunattu sillä he menestyvät. Mutta vielä on työtä tehtävänä.

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.