YLE Teema

 

Anonyymi

Sairaanhoitaja kirjoitti:
Minä lähdin nuorena tyttösenä Israeliin kibbutzille. Enkä siihen mennessä ollut käynnyt helsinkiä kauempana. En myöskään ollut mikään ns.uskovainen. Sinne menin ja siellä olin,ei tullut koti-ikävä. Tuntui enemmänkin siltä,kun olisi ollut siellä aikaisemminkin.... "Koti-ikävä" tuli siis takaisin Israeliin,kun tulin suomeen.
Kyllä Juutalaiset ovat erityislaatuisia. Elokuvien ym. asioissa. Sakinpelaajistakin maailmanmestareista puolet on juutalaisia,sehän on "älykköjen" peli. Sen matkan jälkeen,kun olen raamattuun tutustunut en ihmettele enää mitä "tuleman pitää". Raamatusta löytyy vastaukset lähi-idän tilanteeseen,minä olen tullut siihen tulokseen!
Toivottavasti tulee "Sodan vangeista" vielä lisää tuotantokausia?!

MItä näet että tuleman pitää?

Minäkään en ihmettele yhtään. Mitä tuleman pitää Israelin ym. asioissa. Juutalaisilla on älykkögeeni. Raamatusta todellakin löytyy vastaukset siihen, minäkin olen tullut siihen lopputulokseen. Raamattu ilmoittaa, että palestiinalaiset ovat filistealaisia jotka tulee syöstä pois, sillä he eivät tottele oikeaa Jumalaa. Israelin maan alueelta. Joka ulottuu aina juudean alueelle. Ja tulee vielä haukkaamaan osan jordaniaa. Kunhan he siihen suostuvat.
Ohjelmakin osoitti kuinka älykäs kansa juutalaiset ovat. En ihmettele yhtään. Ohjelma myös osoitti kuinka. Itsekkin koin kääntymyksen kun vierailin pyhässä maassa. Kyseinen maa on pyhä kuten raamattu selkeästi ilmaisee. Ja koska juutalaiset ovat valittu kansa on heidän älykkyytensä ainutkertainen muihin ihmisiin verrattuna. Ohjelma näytti kuinka tarkasti juutalainen rotu osaa päätellä asioita ja tarkkanäköisesti oivaltaa asia yhteyksiä

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.