YLE Teema

 

Anonyymi

En ole niin perehtynyt historiaan, että voisin kommentoida kovin syvällisesti itse ohjelman sisältöä - katsoin ja tykkäsin, mukavan kevyt näin vaihteeksi. Mutta ihmettelen kommenttien agressiivisuutta. Monesta paistaa läpi mieletön viha ja osa netissä näkemistäni kommenteista on suorastaan vainoharhaisia. Väkisinkin tulee mieleen joissain piireissä yleinen käsitys siitä, miten kaikki asiat ovat vain mielipidekysymyksiä ja se mihin itse uskoo on totta, koska sen haluaa olevan totta. Asiat eivät yleensä ole mustavalkoisia, se pitäisi aina muistaa.

Jonkun muun maan vallan alla oleminen ei tarkoita sitä, että kaikki sieltä tuleva olisi ollut vain ja ainoastaan negatiivista, tai että historiasta ei saisi edes puhua, ainakaan mitään neutraalia/positiivista. Ei tässä sentään missään Pohjois-Koreassa olla.

Tulee myös mieleen miten 1900-luvun alussa jotkut tahot toivoivat Suomeen pelastavaa kuningasta muualta. Mutta jostain syystä tämän "aivopesuohjelman" nähtyänikään en koe tarvetta palvoa ruotsalaisia kuninkaita...

Ei ihme, että kaikki fiksut pysyvät poissa nettikeskusteluista ja taso on sitten mitä on...

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.