YLE Teema

 

L.N.

Hyvä idis esittää näitä vanhoja Suomen-finaaleja, harmi vaan että skippasivat vuodet 1977, ´79 ja ´80, toisaalta taas näihin aikoihinhan Ylessä oli päätetty ettei euroviisuihin pidä lähettämän mitään kaupallisia biisejä ja se näkyi todella 70-luvun lopun biisivalikoimassa.
Vuosi 1978...eipä tästä kattauksesta noussut muita hittejä kuin Aamulla rakkaani näin, Ystävä ja voittanut Anna rakkaudelle tilaisuus...mutta musiikillisesti onnistunein biisi löytyi interviisu-osastolta: hemaisevan ja sexyn Monica Aspelundin esittämä Kultaa - hopeaa, kipale jossa kaikki oli kohdallaan, voi jos olisi ottetu mukaan euroviisukarsintaan...
Tämän vuoden biiseissä korostui se että iso osa oli Reijo Karvosen tekemiä.
Itse finaalissahan Seija Simolan esitys oli yhtä tuskaa, surua ja itkupaatosta..."eivät tykänneet", oli hänen kommenttinsa...noo, onneksi tänä vuonna on eri ääni kellossa ihanan Kristan myötä, DING DONG!
Vuosi 1977 olisi ollut kiva nähdä, tuolloin Monica voitti Lapponialla, hiteiksi nousivat mm. Mikko Alatalon BCR-kettuilu Rokkilaulaja ja Markku Blomqvistin äijätulkinta Liehuva liekinvarsi.
Onneksi ensi tiistaina tarjolla vuosi´81 ja mm. Reggae OK, Reetun Titanic, Juicen Ilomantsi ja muuta herkkuva!

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.