YLE Teema

 

Anonyymi

Yle Teema kirjoitti:
Pyhimyksen jaksojen oikea järjestys onkin mutkikas juttu.

Teema lähettää jaksot The Saint Clubin (saint.org) ja Ian Dickersonin laatimassa järjestyksessä, joka tosiaan on hieman eri kuin monissa lähteissä (IMDb, Wikipedia, epguides) ja joka on tarkemmin perusteluin julkaistu myös Dickersonin kirjassa "The Saint on TV" vuonna 2011. Vaikka meillä ei ole itse kirjaa käytössämme, niin kysyttyämme asiaa Dickersonilta päätimme luottaa hänen asiantuntemukseensa. Asiaa mutkistaa muun muassa se, että 60-luvulla ITV on lähettänyt jaksoja hieman eri järjestyksessä eri puolilla Britanniaa...

Siis häh?
Lähetätte jaksot tahallanne väärässä järjestyksessä vain, koska joku "asiantuntija" on sitä mieltä, että näin kuuluu tehdä, ja koska alunperin on jonkun verran sotkettu?

Jostain kuitenkin nuo muut lähteet ovat saaneet jotkin alkuperäiset lähetyspäivämäärät ja jos oikein ymmärsin tuo toisena lähetetty jakso on samaa tuotantokautta kuin nämä viidennen kauden jaksot, mutta sitä ei lähetetty silloin. Miksei sitä sitten voitu lähettää kuten alunperin, kuudennen kauden jaksojen seassa, tai viidennen kauden muiden jaksojen jälkeen? Miksi ihmeessä sillä piti *korvata* oikeassa kohdassa oleva jakso?

Kuten sanot, mitään pidempää juonenkaarta ei ole, joten jaksojen uudelleensekoittamisella ei myöskään saavuteta mitään eikä teillä mitään syytä uudelleenjärjestämiselle ole antaa.
Perin juurin outoa toimintaa.

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.