YLE Teema

 

Anonyymi

Quote:
Siis häh?
Lähetätte jaksot tahallanne väärässä järjestyksessä vain, koska joku "asiantuntija" on sitä mieltä, että näin kuuluu tehdä, ja koska alunperin on jonkun verran sotkettu?

Jostain kuitenkin nuo muut lähteet ovat saaneet jotkin alkuperäiset lähetyspäivämäärät ja jos oikein ymmärsin tuo toisena lähetetty jakso on samaa tuotantokautta kuin nämä viidennen kauden jaksot, mutta sitä ei lähetetty silloin. Miksei sitä sitten voitu lähettää kuten alunperin, kuudennen kauden jaksojen seassa, tai viidennen kauden muiden jaksojen jälkeen? Miksi ihmeessä sillä piti *korvata* oikeassa kohdassa oleva jakso?

Kuten sanot, mitään pidempää juonenkaarta ei ole, joten jaksojen uudelleensekoittamisella ei myöskään saavuteta mitään eikä teillä mitään syytä uudelleenjärjestämiselle ole antaa.
Perin juurin outoa toimintaa.

Hei näsäviisas!
Jos asia sinua niin tavattomasti häiritsee niin mitäpä jos tallentaisit jaksot digiboksiisi tai katsoisit ne netistä mielestäsi oikeassa järjestyksessä? Vähän suhteellisuuden tajua... Itse olen pelkästään iloinen että ylipäänsä YLE lähettää tällaisia klassikkoja mainoskanavilta tulevan jenkkituuban vastapainoksi.

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.