YLE Teema

 

Pirjo -47

Hei!
Kirjoitin jo äsken oman "taudinkuvani", mutta Sinun tapauksesi on kyllä ollut aika ikärasistinen.
Kaikkea noiden lääkäreidenkin päähän pälkähtää. Uskomatonta!
Minä sentään olen kohta 64-vuotias ja ei minun kohdallani onneksi ole tuollaista lääkäri sanonut. Ehkä minun lääkäri onkin sitten sieltä fiksummasta lääkärisakista.
Hyvä. että olet päässyt leikkaukseen ja saanut olkapääsi kuntoon. Kaikkea hyvää jatkossa!

Lastenhoitaja kirjoitti:
Hei,

vuosi sitten 53-vuotiaana loukkasin töissä olkani. Nuorempi (mies)terveyskeskuslääkäri oli sitä mieltä, että olen "liian iäkäs" leikkaukseen, kirjoitti särkylääkkeitä ja kahden viikon sairausloman.
Olin vallan pöyristynyt hänen mielipiteestään. Soitin työterveyslääkärille, joka pani asioihin vauhtia. Kiertäjäkalvosimen repeämä operoitiin ja jouduin kahden kuukauden saikulle, jona aikana jumppasin tunnollisesti. Nyt en juurikaan huomaa, että toinen käsi on paikattu.
Sanomattakin lienee selvää, että päiväkodin hoitsuna molempia käsiä tarvitaan. Koen tekeväni tärkeää työtä, mutta käsipuolena en olisi voinut jatkaa. Ja töitä paiskin siinä, missä parikymppisetkin, ehkä joskus vielä enemmän:)
Vähän minua jäi kaivelemaan tämän miespuolisen lääkärin sanat, itsekin oli keski-iän jo saavuttanut. Oliko se hänen oma mielipiteensä, vai puhuiko siinä raha?
Sum summarum: periksi ei kannata antaa.

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.