YLE Teema

 

Anonyymi

Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:

".. ei voi elää vapaasti yhteiskunnassa, jossa kaikki on ostettavissa. Menkää sinne elämään vuodeksi tai kahdeksi, niin kyllä eron huomaatte. Älkää please ihailko sosialismia ja Venäjää.
t. stadilainen

Pieni korjaus, kaikella kaupankäynti kuuluu kylläkin kapitalismiin, jossa ihmisellä ei ole mitään muuta kuin hyväksikäyttöarvoa vapaudesta puhumattakaan. Mitä vapauksia sulla Suomessa muka on? Ootko edes tutustunut viranomaisiin/työnantajiin/kouluihin/lääkäreihin? Kätevää projisoida itään länsimaiden perusongelma. Toki sielläkin on kapitalismi nykyään kun väkisin se sinne vietiin ala Gorbatshov.

***********
Stadilainen vastaa:
Tavaran/materian ostaminen on vapaaehtoista kapitalismia. Voit myös jättää ostamatta, se on sitä vapautta ja Sinun oikeuttasi/vapauttasi tehdä se päätös. Kirjoitin ihmisen ostettavuudesta; sosialismi on ajanut ihmiset niin sekä henkisesti että fyysesti köyhiin oloihin, että olet valmis myymään luotettavuutesi, rehellisyytesi, ihmisoikeudesta ja seksikaupasta puhumattakaan. Kun ihmiseen ei voi luottaa, ja kusettaminen on mielessä ensimmäisenä, niin kyllä silloin usein otsassa lukee 'made in east'. From Free stadi with love <3

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.