YLE Teema

 

Anonyymi

Anonyymi kirjoitti:
Vehkis kirjoitti:
Venäjällä on niin paljon nähtävää että moni ei tajua sitä vaan ajattelee liikaa negatiivisia asioita eikä 3838499488 positiivista asiaa.
Kielitaidolla saa paljon enemmän irti maasta.

t.vehkis

http://www.vehkis.net/

*******************

Mutta kun se venäläinen yhteiskunta on niin täynnä niitä negatiivisia piirteitä. Niitä ei voi olla näkemättä ja niihin ei voi olla törmäämättä. Lahjonta, epärehellisyys, ihmisarvon halpuus, sivistymättömyys, näitähän voi luetella vaikka kuinka paljon. Venäläinen ystäväni, joka on 80 luvulla tullut Suomeen naimisiin, on itse sanonut, että ei voi elää vapaasti yhteiskunnassa, jossa kaikki on ostettavissa. Menkää sinne elämään vuodeksi tai kahdeksi, niin kyllä eron huomaatte. Älkää please ihailko sosialismia ja Venäjää.
t. stadilainen

Mikään ei toimi, mutta kaikki järjestyy, kuten Haapasalo sanoi. Ohjemahan on hauska tapa näyttää maata sellaisena kuin me sen näkisimme, jos hyppäisimme junaan. Eihän Venäjää tarvitse IHAILLA (kritiikittä) viihtyäkseen Villen ja ohjelman seurassa. By the way: myös USA:ssa (ja siellä jos jossakin) kaikki on ostettavissa, joten "suurvaltojen" puntit on siinä mielessä tasan. Onneksi meillä ei ... Löysää vähän pipoa, nimetön stadilainen :)

pike

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.