YLE Teema

 

Johannes

"Sarjan toisessa osassa saimme nähdä alkoholisteja kaduilla, kertomuksia miten miten venäläiset miehet käyvät ilotyttöjen kanssa saunassa jopa ihannoivaan tyyliin kaiken lisäksi!"

Väitätkö, ettei tässä sitten ole kyse todellisesta Venäjästä (pätee toki muihinkin maihin)? Kyllä ne eremitaasit ja kremlit on nähty moneen kertaan mutta ei sitä, mihin Venäjällä oikeasti oleskeleva matkailija törmää.

"Dokaaminen epäilemättä teki hommasta Villelle hieman vähemmän tuskaisaa. Ei minulta silti paljon sääliä saati "respectiä" heru, sen verran hienosti mies itseään osasi mainostaa joka välissä."

Kyseessä on kuitenkin Villen oma kokemus Venäjällä eikä hän voi siellä välttyä siltä, että joku nykii välillä hihasta. Minusta tilanteet on osattu kääntää hyvin huumoriksi. Dokaaminen taas teki hommasta minusta lähinnä tuskaisempaa koska ilmeisesti johtuen YLEn iltapäivän lähetyksistä ohjelmassa ei voi kauheasti käsitellä sitä normaalien aikuisten elämää johon etenkin Venäjällä alkoholi välillä kuuluu vaan asioita piti käsitellä hienovaraisesti ja kiertoilmausten kautta.

Ja ei ohjelmassa ole tarkoitus käsitellä mitenkään Venäjää yleensä kuten peräänkuulutit vaan korostaa sitä yksilöllistä kokemusta minkä matkallaan voi rakentaa jos ei jumittaudu folkewest-vinkkeihin.

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.