YLE Teema

 

Anonyymi

Anonyymi kirjoitti:
Vehkis kirjoitti:
Venäjällä on niin paljon nähtävää että moni ei tajua sitä vaan ajattelee liikaa negatiivisia asioita eikä 3838499488 positiivista asiaa.
Kielitaidolla saa paljon enemmän irti maasta.

t.vehkis

http://www.vehkis.net/

*******************

Mutta kun se venäläinen yhteiskunta on niin täynnä niitä negatiivisia piirteitä. Niitä ei voi olla näkemättä ja niihin ei voi olla törmäämättä. Lahjonta, epärehellisyys, ihmisarvon halpuus, sivistymättömyys, näitähän voi luetella vaikka kuinka paljon. Venäläinen ystäväni, joka on 80 luvulla tullut Suomeen naimisiin, on itse sanonut, että ei voi elää vapaasti yhteiskunnassa, jossa kaikki on ostettavissa. Menkää sinne elämään vuodeksi tai kahdeksi, niin kyllä eron huomaatte. Älkää please ihailko sosialismia ja Venäjää.
t. stadilainen

Voi, voi,voi itse Venäjällä käyneenä ja ihmisiin tutusteneena voin sanoa, että venäläiset tavalliset ihmiset ovat kultaisempia persoonia kuin vastaavat Suomessa. Älkää muodostako kuvaa pelkästä Moskovasta tai Pietaristä, sillä ne ovat isoja kaupunkeja kuten New York. Niissä on aina jotain rikollista. Silti vähemmän kuin vastaavissä Amerikassa. Ja ihan totta, se kuva mikä 95% että siellä haisee, on huoria, ihmisarvo on halpa on kakkapuhetta. Ainakin vanhoille ja naisille ollaan ystävällisiä ja kohteliaita. Vanhemmista käytetään aina "te" muotoa. Ainoa paha minkä huomasin on iso roskien määrä, (se ulottui jopa kaupungista maaseudulle). Useimmiten rikollisetkin ovat kaukasialaista perää, eivätkä venäläisiä. Näitä suomalaiset pitävät venäläisinä. Ja onko se suomalainen ihmisarvo ja euoopalaisuus sitä, että pääministeri huorii bikineissä iltalehdessä maksua vastaan ja sitten valitetaan siitä että kehutaan kokovartaloministeriksi. Vaikka koko eukolla onkin ruma naama kuin lehmällä.

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.