YLE Teema

 

Anonyymi

Kujakatti kirjoitti:
Laitoin kyselyn että uusitaanko ohjelmaa joskus alusta asti, vastaus oli että ei ole suunnitelmissa uusintaa alusta asti....mutta jostain kohtaa ehkä voivat jossain vaiheessa. Sarja jatkuu, mutta en muista nyt milloin. Dvd boxiin heillä ei ole oikeuksia.
Kannattaa kysyä aina vaikka tuolla palautelomakkeella jos haluaa tietoa ja olisi kiva että sitten saatu tieto laitettaisiin tännekkin. Ja jos mahdollisimman moni laittaisi toiveensa tuonne, niin silloin ne päättäjät tietäisi kuinka iso määrä porukkaa haluaisi uusintaa vaikka alusta asti.
Nyt kun on tuo ylevero niin noilla tv taloilla on tosi paljon rahaa, niin kyllä katsojien toiveet pitäisi ottaa huomioon. Nykyään kun uusitaan paljon sellaisiakin ohjelmia mikä ei kiinnosta isoa ihmismäärää.
Eli kaikki porukka joka haluaisi tätä Francon aika- Francon jälkeen
ohjelmaa haluaisi uusintana alusta asti, laittaisivat toiveensa menemään vaikka palautelomakkeella, vastaus tulee noin parin pvän sisällä. Ehkä ne heräisi sitten. Paljon turhempiin juttuihinkin on laitettu rahaa vaikka ne ovat olleet huonompia ja katsojamäärä on hyvin pieni.

En ymmärrä miten nuo voivat kerätä tietoa kuinka paljon missäkin on katsojia, otos kun on noin 500 ihmistä, minusta ne on silkkaa huijausta.

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.