YLE Teema

 

Väärin...kö?

Rock Suomi ...kö kirjoitti:
Iha hienoa, että jollekki raptorille ja kumppaneille löytyy oma jakson sarjassa jonka ainakin otsikkonsa puolesta pitäisi käsitellä suomalaista ROKKIA! Muutenkin noita räppäreitä on ollu jo parissakin jaksossa ja samaan aikaan rokkarit on unohdettu. Esimerkiksi tossa sanoitus jaksossa alkoi aika suunnattomasti vituttaan kun siellä oli vähän niinku tän päivän edustajana joku räppäri, vaikka rokin puolella on ihan loistavia kirjoittajia ja biisin tekijöitä ehkä enemmän ku koskaan aikaisemmin.
Missä on sellaiset bändit kuten Disco Ensemble, Mokoma, Stam1na, Maj Karma (+kauniit kuvat), Zen cafe, YUP, Timo Rautiainen, Don Huonot... Tai sitten maailmalla isosti menestyneet HIM, Nightwish, CoB... ja monet monet muut pienemmät, mutta ah niin kovat ja vankkumatonta suosiota nauttivat pumput... Mutta ei se mitään, onhan sinne päässyt naamaansa näyttämään jo Antti Tuisku ja Anna Abreauö. Taitavat sarjan tekijät olla liian vanhoja ja ulkopuolella kun eivät enää löydä rokkia tuon paskan seasta mitä nuo valtakanavat suoltaa.

Kun tuossa ihmettelit puutteita, niin et tainnut ottaa huomioon että kyllä tuossa sanoitusjaksossa oli Martikaisen Jarkko, joka nyt vain sattuu kirjoittamaan soolouransa YUPn biisit. CoBin kaltaista kikkelihevibändiä tuskin tarvitsee esitellä, tekstit on kuultu monelta taholta.. Ja eihän Asa edustanut ainoaa nykypäivän mallia, kyllähän PMMPkin lukeutui samaan kastiin. Ja jaksossa puhuttiin kehityksestä, kahdesta eri linjasta, toisen linjan päähän nyt on sattunut muotoutumaan mm. rap.
Ja tämä viesti ihan vain siksi että vituttaa kun ei ole mietitty tarkemmin että mistä taas lähdetään kärjistämään.

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.