YLE Teema

 

Anonyymi

Peruna on yksi maailman parhaista viljelykasveista.
Minulta saa Blue Kongo perunaa.
Siinä on samaa antosyaania kuin mustikassa.
Tuotan tätä lajiketta tällä hetkellä
siementuotantoon ainoastaan.

Blue Kongon malto on violetinvärinen.
Siitä saa ihanannäköistä muusia.
Itse syön sitä ihan raakana.
Siten se on parhaimmillaan.
Perunan ravitsemusarvo Suomessa
käsitykseni mukan perustuu
ry-arvoon (rehuyksikköarvoon
ja siinä ihmistä on verrattu sikaan
ruoansulatuksessa)
Elävän olion kannalta on merkitystä,
syökö tämä elävä olio (tässä tapauksessa
ihminen)
ruokansa kylmänä, lämpimänä, keitettynä,
paistettuna vaiko raakana.
Kaikki vaikuttaa kaikkeen, vitamiineihin,
perunan antosyaanien tuhoutumiseen kuumennettaessa
liikaa, ja siihen, että jos ihminen syö pelkkää
raakaravintoa,
niin se voi olla ihmiselle parasta.
Ihminen on periaatteessa
samankaltainen villieläin,
kuin leijona tai delfiini.
En tiedä yhtään villieläintä,
mikä söisi lämmintä ruokaa
taikka käristäisi sitä.
Grillit ovat todelline syöpäriski,
ajatelkaa;)

Kiitos

t. Kari

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.