YLE Teema

 

Anonyymi

Tälläkin palstalla päivystävät hallaaholaiset kokopäiväiset rasistit. Kuten Talouselämässä taannoin kirjoitettiin, he ovat vallanneet useimmat keskustelupalstat ja hyökkäävät erittäin äkäisesti kaikkea sellaista kirjoitettua vastaan, joka on ristiriidassa heidän surkean maailmankatsomuksesnsa kanssa.

Tämä aihe oli sikäli hyvä, että kun kyseessä on rotu itsessään, hallaaholaiset paljastavat korttinsa, nyt voimantuntonsa rohkaisemina, kokonaan. Siitä kiitos tämänkertaisille persujen palstapäivystäjille, että nyt rasismi on täysin avointa ja kaikkien nähtävissä, eikä piiloteltua.

Ainahan rasismilla on ollut enemmän tai vähemmän pseudotieteellinen pohja, mutta kun tavallinen kansalainen ei mitenkään voi arvioida erikoistuneen tieteen tasoa (täysin luonnollista), hallaaholaiset, jotka ovat tieteen kaikkitietävät yleisnerot, osaavat kansaa valistaa siitä, että rasismi on tieteellinen hyve.

Mielenkiintoista on sekin, miten hallaaholaiset kaikilla palstoilla hokevat sitä, että yksi totuus ja konsensus on nyt tullut tiensä päähän, ja samalla he tarjoavat nimenomaan yhtä (erittäin rumaa ja nihilististä) totuutta, ja vastustajat ovat joko kukkahattuja, piipertäjiä tai "tsaarinaikaisia sosialisteja" (??). Poikkeaminen hallaaholaisesta yhden totuuden rasismista on paha rikkomus, josta rangaistaan heti.

Muut, järkevät ja huolestuneet ihmiset, muistakaa; näillä palstoilla vihakirjoituksia levittävät ovat pieni porukka, persujen palkollisia, eivät kansan syviä rivejä. Jättäkää ne kokonaan huomiotta, ja keskittykää tulevaan.

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.