keskiviikkona 20.01.2010

Tätä aion seurata! Vietän ensimmäistä kertaa tipatonta tammikuuta ja tuntuu kuin kaverina olisi nämä ohjelmassa esiintyvät henkilöt!
Pari viikkoa meni hiukan vaikeasti, olut oli mielessä työpäivän jälkeen ja melkein jo haksahdin, mutta en ottanut ja nyt tuntuu jo paremmalta. Vissyä vaan saunaan, vesi maistuu yllättävän hyvältä, samalla tiedostat, että et juuri tänä iltana myrkyttänytkään sisuskalujasi alkoholilla.

Naiset: pysykää kohtuudessa, alkoholi nimittäin vaikuttaa hormonitasapainoon, tämä on fakta! Ennen tätä tipatonta kiertoni oli sekaisin ja olin varma, että nyt iski vaihdevuodet, mutta nyt kun en ole alkoholia käyttänyt niin kaikki tapahtuu ajallaan ja tunnen olevani Nainen! (tämä jos mikä kannustaa jaksamaan eteenpäin)

Olen huolestunut meidän omista nuoristamme, kouluissa saisi kiertää omakohtaisia kertomuksia kertovia rohkeita ihmisiä, jotka ovat todella saaneet kärsiä alkoholin aiheuttamista vakavista peruuttamattomista vaurioista aivoihin, sydämeen, maksaan ja alkoholin aiheuttamista syövistä. Sen pitäisi olla todellinen shokkiherätys aikuisuuden kynnyksellä oleville nuorille, että ymmärtäisivät rajun kertajuomisen ja jatkuvan alkoholinkäytön vakavat vaarat ja toivottavasti alkaisi näiden uusien sukupolvien kautta vähentää tätä meidän suomalaisten harrastamaa humalahakuisen alkoholin käytön ihannointia.
Nuorille illanviettopaikkoja joissa musa soi ja voi pitää hauskaa ilman päihteitä!
Tämä kuulostaa varmasti paasaamiselta, mutta olen oikeasti huolissani ja surullinen jos emme yritä näitä nuoriamme auttaa ja opastaa, eihän kukaan halua nuoren (tytön tai pojan)ja heidän tulevien lastensa kärsivän joskus samojen virheiden takia kuin me itse olemme joutuneet kärsimään.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä