perjantaina 19.02.2010

Ihmettelen suuresti tätä homojen ja lespojen ihannointia, jota mm viihdeohjelmatkin ovat täynnä. Tulee mieleen miksi yleensä ei sitten ole maailmassa pelkästään naisia tai miehiä? Onko se liian vaikeata ymmärtää että Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen mieheksi ja naiseksi HÄN LOI heidät, ikävä kyllä ei apinoiksi, vaikka jotkut sitäkin epäilevät. Kummallinen oikku sekin etteivät kaikki apinat ole kehittyneet ihmisiksi.
Raamatussa puhutaan siitä että jotkut ovat avioliittoon kelpaamattomia jo syntymästään asti ja jotkut taas toiset ihmiset ovat tehneet avioliittoon kelpaamattomaksi. Paavali joutui kovalla kädellä tuomitsemaan Korinttin uskovia siveettömyydestä ja muistuttamaan että ruumis on Pyhän Hengen temppeli ja joka turmelee sen hänet Jumala on turmeleva.1 Kor 6:12-20 3:16-17 Roomalaiskirjeessä Paavali kirjoittaa 1:18-32 Jumalanviha ilmestyy taivaasta ja kohdistuu kaikkeen jumalattomuuteen ja vääryyteen, jota ihmiset tekevät pitäessään totuutta vääryyden vallassa. Sen, mitäJumalasta voidaan tietää, he kyllä voivat nähdä. Onhan Jumala ilmaissut sen heille.Hänen näkymätön olemuksensa ja hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat maailman luomisesta asti olleet nähtävissä ja havaittavissa hänen teoissaan. Sen vuoksi he eivät voi puolustautua.Vaikka he ovat tunteneet Jumalan,he eivät ole kunnioittaneet häntä Jumalana,vaan heidän ajatuksensa ovat käyneet turhanpäiväisiksi ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt. He väittävät olevansa viisaita mutta ovat tulleet tyhmiksi, ja ovat vaihtaneet katoamattoman Jumalan kirkkauden katoavaisten ihmisten ja lintujen,nelijalkaisten ja matelijoiden kuviin. Sen vuoksi Jumala on jättänyt heidät mielihalujensa valtaan sellaiseen saastaisuuteen, että he keskinäisissä suhteissaan häpäievät oman ruumiinsa. He ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen, he ovt kunnioittaneet ja palvelleet luotua eivätkä Luojaa - joka on ikuisesti ylistetty, aamen.
Siksi Jumala on jättänyt heidät häpeällisten himojen valtaan. Naiset ovat vaihtaneet luonnollisen sukupuoliyhteyden luonnonvastaiseen, ja miehet ovat samoin luopuneet luonnollisesta yhteydestä naisiin ja heissä on syttynyt himo toisiaan kohtaan. Miehet ovt harhautuneet harjoittamaan keskenään säädyttömyyttä ja saavat ansaitsemansa palkan. Koska he eivät ole antaneet arvoa Jumalan tuntemiselle, on Jumala jättänyt heidät arvottomien ajatustensa valtaan, tekemään sellsista mikä ei sovi. He ovt täynnä kaikenlaista vääryyttä, halpamaisuutta, ahneutta ja pahuutta, täynnä kateutta, murhanhimoa, riitaisuutta, petollisuutta ja pahansuopuutta, he panettelevat ja parjaavat, vihaavat Jumalaa, ovat röyhkeitä ja pöyhkeitä, rehenteleviä ja pahanilkisiä, vanhemmilleen tottelemattomia,epäluotettavia, rakkaudettomia ja säälimättömiä. Vaikka he tietävät Jumalan säätäneen, että ne ,jotka käyttäytyvät tällä tavoin ovat ansainneet kuoleman, he toimivat itse näin, vieläpä osoittavat hyväksymistään, kun muut tekevät samoin. " Näin kovaa tekstiä Paavali kirjoitti Roomalaisille eikä se ole meillekkään turhaan annettu ohjeeksi jos vain suostumme kuulemaan ja tekemään parannusta elämässämme niin lespot homot kui heterotkin. Voi kunpa Herra vielä armahtaisi kansaamme ja me nöyrtyisimme parannukseen ettei Jumalan tarvitsisi toteuttaan tuomioitaan maamme ylle.
Tätä rukoilen. Soili

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä