You can't request more than 20 challenges without solving them. Your previous challenges were flushed.

tiistaina 27.07.2010

Olen Soilin kanssa samaa mieltä: "Miksi ihmeessä homoseksuaalit haluavat suhteelleen kirkon siunauksen, kun eivät kerran usko Jumalan sanaankaan? Kyllä kristityilläkin on oikeus pitää kiinni omasta ideologiastaan."
Raamattua ei pidä tulkita, vaan ottaa se totuutena, sellaisenaan. Puhutaan määritelmästä "uskovaiset homot", mutta itse en ole koskaan ymmärtänyt, miten homoseksuaali voi olla uskovainen, jos ei hyväksy sitä, että homous on syntiä? Homoudesta voi parantua, miksi siitä ei puhuta julkisesti enempää? Siksikö, että näin ajattelevat tulevat välittömästi leimatuiksi rasisteiksi ja kiihkomielisiksi "huru-ukoiksi"? Miksi synti pitäisi hyväksyä keskuuteemme, miksi uskovaisten heteroiden pitäisi tahrita sielunsa olemalla syntiin lankeavassa kirkossa, mikäli kirkko ryhtyy siunaamaan homopareja?
Itse olen eronnut kirkosta alunperin muista ideologisista syistä, mutta kyllä tämä sallivampaan ilmapiiriin vaihtanut kirkko vain vahvistaa sitä, että tein aikoinaan oikean ratkaisun jättäessäni maallisen kirkon.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä