sunnuntaina 18.07.2010

Tv-1 Ohjelmavastaava.
Ohjelma joka kulkee nimellä Viinan viemät on omalla tavallaan niinkuin seisova viesti asiaan jota ei ymmärretä!
Perustelen tämän seuraavasti: 1. Alkolismin kuvioihin perustuu melkein kaikissa tilanteissa Tekosyyt!ja ne on Mielikuvia, väännän rautalngasta! miten on kun alkoholistin suvusta kolmannessa polvessa viinan käyttö katkeaakin?
Kohta 2. alkoholismi ei ole sairaus? se on riippuvaisuus tapahtuma joten tähän tilnteeseen ei vaikuta sukupuu, vielä vähemmän geenit!
Viinankäyttäjälle on kaiken parhain ohje Vain viina on aine joka parhaiten parantaa!. Tuossa on pari toipumiseen tähtäävää ohjetta.
Kerron vain, että tämän viestin lähettäjä on kokenut alkoholismin kaikki kauhut, n. viisikymmentä vuotta sitten innostuin tutkimaan mitkä syyt voivat johtaa alkoholismiin, uskoisi osittain jo onnistuneeni, Sillä tulossa on tutkimukseeni pohaujutuva teos jonka uskonsaavani painoon jo tämän vuoden puolella. Se käsittelee Ihmisen tunnealueen lähinnä viettien ja halujen vaikutusta nuorena tapahtuviin tapahtumiin joiden voimasta ihminen muuttuukin viettiensä orjaksi ja näin niiden tarkkailu jää suhteessa järjen käyttöön tois-sijajiseksi. Mikäli teillä on kiinnotusta asiaan Alkoholismista toipumiseen voin lähettää Teille kirjani sivuilta tietoa mitä se mahdollisesti pitää sisällään. Toivon tosiperäistä alkoholismin toipumiseen tarkoittavaa ohjelmaa. Eräs tärkeä kohta on, että sukupuut ja tekosyyt vaihdetaan Uudelaiseen ajatteluun myöskin Oppikoulujen olisi syytä tarttua aiheeseen, sillä Ne sukupolvet jotka tänään ottavat joko iloon tai suruun se on niiden oma asia suunnataan vain tulevaisuuteen toiminta, sillä miksi kaivaa suvun paheita tämän päivän terveyteen joten puhutaan terveydestä ei niinkään sairaudesta. terevisin Raimo Tuuliainen Rovaniemi. Tätä tietoa jonka kokemukseni kautta olen löytänyt olen valmis sen antamaan vielä alkoholismista pähkäilevälle.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä