tiistaina 27.04.2010

Mitä ihmeen rasismiteemaa nyt oikein taas jauhetaan? Menkäähän ulkomaalaiset Ranskaan ja Englantiin, niin sitten tiedätte mitä on muukalaisviha. Eikä se noissakaan maissa ole mielestäni mitään muukalaisvihaa. Media voisi lakata kärjistämästä tätä asiaa. Kohta tässä alkaa ulkomaalaisiin myötämielisetkin suhtautua epäluuloisesti. Päiväkodeissa ja kouluissa ovat kyllä suomalaisetkin lapset kiusaamisen kohteena, eivätkä vain ulkomaalaiset. Miksi ihmeessä kukaan ei kirjoita siitä enemmistöstä, jolla ei ole minkäänlaisia antipatioita ulkomaalaisia kohtaan, päinvastoin. Olemme tyytyväisiä ja toivotamme sellaiset ulkomaalaiset tervetulleeksi, jotka tulevat Suomeen tekemään töitä.Ymmärrän kyllä oikein hyvin suomalaisten asenteet niitä ulkomaalaisia kohtaan, jotka tulevat tänne eivätkä halua oppia kieltä ja jotka pyrkivät elämään vain sosiaaliturvamme varassa.
Joten maahanmuuttajat yrittäkää asettua suomalaisten asemaan ja miettikää kuinka itse suhtautuisitte, jos te olisitte omassa maassanne ja suomalaiset olisivat maahanmuuttajia teidän maassanne. En usko, että maailmasta löytyy yhtään sellaista ihmistä, joka ilomielin elättää siipeiliöitä.
Olen sitä mieltä, että Suomessa maahanmuuttajan asema on erittäin hyvä. Älkää itse sitä pilatko omalla asenteellanne, tekemisillänne ja tekemättömyydellänne. Sille ette voi mitään, jos suomalaiset ovat juroja ja sisäänpäin kääntyneitä. Antakaa heidän olla. Miksi kaikkien pitäisi olla extrovertteja.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä