torstaina 28.02.2013

Aika turha tuollaisesta on valittaa. Eikös tämä juuri ole aika ison "erityisryhmän" todellisuuden käsittelemistä? Ja vaikka ikävä tuollaista ajatusta on totena pitää, niin käyköön kukin itse katsomassa paljonko työnjohtajapuolella on keskimittaisia ja sitä pidempiä. Saattaa valitus loppua siihen.

Ja jos se ei riitä, kannattaa kuunnella miten näitä työnjohtajia haukutaan, kun korva välttää. Jos mies on pitkä, niin olen kuullut sanottavan, että "se on täysi mörkö" tai että se on ""HIRVEÄ mies". Jos mies on lyhyt, niin sitä kutsutaan "pikku pas**ksi" tai "vi**n kääpiöksi". Jopa haukkumasanoissa isoja haukutaan kammottavuudesta ja pieniä rääpälemäisyydestä. Pelottaa vain ajatella, että tällä samalla periaatteella valitaan päättäjiä aseman koosta riippumatta.

Jopa ylempänä oleva valittaja tekee tästä asiasta jonkin "paikallispubin kaljaporukkaa" kiinnostavan jutun. Siellä nyt ensimmäisenä joku isokokoinen kaveri koittaa päteä ja toisaalta myös pienikokoinen kompensoida itseään vähän otettuaan. Kumpikaan peruste riehua ei ole hyvä. Sehän nimenomaan alleviivaa sitä, että tätä monin tavoin rasistista ja perus tuottavaa elämää hankaloittaava asiaa pidetään yhä ihan vaan pikkujuttuna. Oikein malli siitä miten esimerkki puree omaan jalkaan.

Eipä silti, ei ketään voi liian pitkänä jättää palkkaamattakaan, varsinkaan jos taitoja löytyy. Se ei tässä ollut asian ydin ja naurettavaakin. Eihän sortoa kannata tasa-arvolla ottaa pois kun voi keksiä kiintiön ja sortaa vastapuolta sen sijaan.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä