• Kommenttia johon olit vastaamassa ei ole olemassa.
  • Kommenttia johon olit vastaamassa ei ole olemassa.
  • Kommenttia johon olit vastaamassa ei ole olemassa.

sunnuntaina 13.06.2010

Voi herrajestas, jos noin on ikävä Serranoita, niin ostakaa dvd:lle! Anttiloista löytyy halvalla, jopa 15euron hinnalla, kokonaisia tuotantokausia.

Ärsyttää kun uusille sarjoille ei anneta mahdollisuutta, vaan ne aloitusjakson perusteella tyrmätään. Serranoiden aloitusjakso ei ollut kovin ihmeellinen (ja huomautan että itse pidän Serranoiden alkukausista, kyllä, itselläni on ne dvd:llä), mutta siihen ihastuttiin (mistä huomaa, ettei suomalainen yleisö ole tottunut espanjalaisiin sarjoihin, sillä Serranot eivät todellakaan ole mikään espanjalaisten upein mestariteos). Olen todella iloinen että uutta sarjaa pyöritetään Ylellä! Uusia, erilaisia kuvioita Serranoiden itseääntoistaviin juonikäänteisiin, uusia hahmoja, hyvä! Naapureina Madridissa -sarjan jokaisessa jaksossa on ollut (ainakin toistaiseksi) oma teema, jonka ympärille jakso on rakentunut. Tietysti asukkailla on toistuvia tapoja, mutta ainakaan nämä jaksot eivät ole sellaista suoraa "miehet käsittävät väärin, ja tästä syntyy sekasorto" -pullamössöä kuten Serranoilla. Molemmissa sarjoissa on varmasti hyvät ja huonot puolet, ei kaikki voi miellyttää kaikkea. Mutta ikinä ei kannattaisi pilotin perusteella tyrmätä koko sarjaa, varsinkin jos pettymyksen taustalla on kiintynyt vertailu omaan lempisarjaan.

Se vielä, että on naurettavaa sanoa, että Naapureina Madridissa olisi millään tavoin kopioinut Serranoja. Ne on esitetty Espanjassa samaan aikaan - ja Naapureina Madridissa on kerännyt Serranoa suuremman yleisön.

Ihanaa kun Yleltä saa laatua, verratkaapa Ylen sarjoja amerikkalaisiin tositv-sarjoihin, joita muut kanavat syöttävät!

Lisää ulkomaalaisia sarjoja vain Ylelle :) Espanjalaisia, portugalilaisia, vaikka heprealaisia! :D

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä