sunnuntaina 23.06.2013

Heippa, Foyle fanit ja muut. Tunnari on loistava "random sämpläys" hummani hei, menneen mailman tunnari, häivähdys "tsaikkarin" mollimelodioita ja pari tahtia morse komisarion musasta. Foylen tunnusmusiikki upooaa meihin, siis vanhasuomalaisiin, kun musiikkikulku on taas "uusi", mutta uskottoman tuttu ja tunteita herättävä. Aina kannattaa muistaa, että kyseinen tunnari ei ole vain meille tehty. Siksi on hienoa, että ketjun kommentoivat tunnistavat, mitä kuulevat.

KIITOS YLEteema, ja YLE1 lähettätte mielusta ohjelmaa. OK, uusintoja ja uusintoja, mutta ilman niitä en aukaisi TV, vaikka maksan verovaroissa pakko YLEveron. Kiitos Foylesta, kiitos don matteosta, kiitos jopa vanhoista SF suomi filmeista. Tänään katsellaan sound of music ja syödään laajennetun perhepiirin kanssa ns. itävaltalaista menua.

Älkää halveksiko siellä YLEssä meitä, joilla on sivistys, kieli ym. halussa sekä ikää. Olkaa rohkeita ja palauttaa saksalinen krimidekkari takaisin lauantai-iltaan TV2 ja antakaa meille mitä me halutaan, tai laittaa ko. ohjelmapaikka teemalle.

Rakentavasti, yrittäkää olla YLEssä some aktiivia ja tuokaa "ihan mitä puhetta peukustus" ym. koska vaan. Mutta pyydän ja anon teiltä YLE päättäjiltä: antakaa meille "vanhanaikaisille" jotain ja ymmärtäkää me ei olla kaikki vanhoja...

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä