torstaina 26.08.2010

Sharian kannattaja huomaa, että kun ohjelman starttiin on aikaa enää noin yksi, päivä kommentointiani aletaan poistamaan "kaikessa hiljaisuudessa". Yhä edelleen toistan teemani, että meillä täällä "lännessä" lässytetään sananvapaudesta jota käytetään pikemminkin meitä itseä vastaan. Toisen heittävät sellaisia kommentteja kuten tässä ohjelmassa mukana olevat, että onko "viiasasta" tai "korrektia" ärsyttää ja loukata tahallaan? Entäpä ISLMILAINEN RETORIIKKA jossa länsimaalaisia usein kuvataan KOIRIKSI (saastasiksi), KÄÄMEIKSI (iljettäviksi), SUUREN SAATANAN (usa) MATELIJOIKSI (käskyläisiksi), SINONISTISIKSI (Israel) MURHAAJIKSI? Onko tämä korretkia tai viisasta viestiä meille tänne länsimaailman suuntaan?

Juuri tätä meidän HEIKKOUTTA puolustaa omia arvoja, uskonmaailmaa ja elämäntapaamme islamilainen maailma HALVEKSII meissä. Tämä viesti tulee selvästi ja kertakaikkisen selväksi mm. imanii Abu Hamza Al Mastrin rikinkitkeristä moskeija-julistuksista. Juuri nyt käynnissä oleva keskustelu julkisuudessa, saako kuntosalin tiloja käyttää yhdistettynä rukous- ja ruokailutiloina. Taas kerran me Suomalaiset halveksimme meidän omia tapoja ja käytöntöjä. Siis, olemme rasistisia toisamme, Suomalaisia kohtaan.

Meillä lännessä todellakin voi hyvinkin "epäviisaasti" loukata eri ihmisryhmien uskonnollisia tai poliittisia arvoja eikä siitä eroiteta PÄÄTÄ VARTALOSTA MIEKALLA IKUISEKSI AJOIKSI. Tosin Tansalaisella pilakuva (muhamed ja allah -kuvat) taiteilijalla on omakohtaiset kokemukset, kun meille lähes PYHÄ ilmaisun vapaus on vain palavaa paperia..

MUTTA missä ihmeessä ovat muut kommentoijat?

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä