keskiviikkona 08.07.2009

Että tälläinen pohjanoteeraus YLEltä..

A) Suosikkisarja Serranon perhe jätetään aivan yllättäen, ilman mitään kunnon ennakkovaroitusta, näyttämättä ja AINOA mahdollisuus nähdä kyseinen jakso TV:ssä on AAMUN uusinta. Eiköhän kohtuutta olisi ollut näyttää jakso näyttää seuraavassa tai sitä ennen joku ilta ja kunnon tiedoksianto.

B) Serranon perhe jätetään näyttämättä, koska yhtäkkiä keskittiin esittää kooste MJ-muistelosta. Koostetta ei ole tekstitetty OLLENKAAN eikä sen lähettämisestä ole ilmoitettu kunnolla ajoissa MISSÄÄN.

Kohtuutta olisi ollut antaa olla ja esittää MJ-kooste joskus, kun olette oikeasti ensinnäkin teksittäneet sen ja miettineet milloin esitetään ja tiedottaneet siitä asianmukaisesti hyvissä ajoin. Nyt vain yhtäkkiä jätetään suosikkisarja näyttämättä ja laitetaan tekstittämätön MJ-kooste ruutuun. Ja sitten ei edes asinamukaisesti järjestetä, että Serranon perheen voisi nähdä TV:ssä - ainoa vaihtoehto on aamun uusinta!

Kuka on tälläisestä vastuussa? Nyt on YLEllä toimittu niin ylimielisesti katsojia kohtaan, että täytyy epäillä, että onko siellä töissä nyt ihan oikeaa väkeä..

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä