keskiviikkona 15.09.2010

Taas Krista päästelee sammakoita suustaan. Mitä mahtanee tarkoittaa sanoillaan "käsiteltiin asioita, joiden yli olisin halunnut hypätä ja keskustella henkisistä asioista". Siis HÄN on niin sivistynyt, muita ylempi ja fiksumpi, että hänelle nämä asiat ovat niin tuttuja, että olisi pitänyt edetä korkeammalle tasolle??? Anteeksi vaan, jos arvon kristitty tyttö tarkoittaa, että olisi pitänyt jaaritella joistakin uskonkysymyksistä, niin eipä sellainen ohjelma ketää kiinnostaisi. Hän voi niitä höpötyksiä pohtia ihan vapaasti siellä omassa "tiedekunnassaan", jos teologiaa nyt voi tieteeksi nimittää loukkaamatta todellisia tieteitä. Harvinaisen ylimielinen asenne nuorella tytöllä ja voimme vain toivoa, että hänelle ei koidu elämässä ikävyyksiä moisen asennevamman takia.

Kirsikka yllätti esiintymällä naturel lookissa eli pisteet Kirsikalle. Tosin mielipiteet olivat aika mielisteleviä ja lipeviä (vapauttava kaapu, rauhallinen olo moskeijassa heh heh) Sallikaa epäillä. Ehkä jatkossa hän uskaltaa olla rehellisempi.

Pasilta outo kommentti: melkein kaikki murhamiehet ovat luterilaisia. Siis erohan on siinä, että tappavatko nämä murhamiehet luterilaisuuden nimissä niin kuin terroristit surmaavat Allahin nimissä? Eiköhän ne Suomen uroot heiluta puukkoa ihan viinan voimalla ja mielessä viime viikonloppuna aiheetta kärsitty julma vääryys, joka on pakko korjata puukon avulla. On pieni ideologinen ero.

Antti on sympaattinen, fiksu mies ja koirat ihania.

Eijasta ei vielä pysty sanomaan paljoakaan, kovin tuntuu täti olevan innoissaan.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä