You can't request more than 20 challenges without solving them. Your previous challenges were flushed.

tiistaina 12.02.2013

Uutisvuoto-ohjelma launtaisin parhaaseen katseluaikaan ei kyllä mielestäni kerää pisteitä.Suurin osa aiheista on turhanpäiväistä höpinää. Baba Lybeck "ylituomarina" ei pysty hallitsemaan tilanteita, vaan nauraa ja tirskuu omille puheilleen (kuten 9.2.-13) ja luulee, että katsojillakin on vähintäin yhtä hauskaa.
Näyttää siltä, että nykyisiä huumoriohjelmia syntyy vain ihmisiä pilkkaamalla, varsinkin politiikassa tai julkisessa elämässä toimivia. Seuraava helppo kohde voisi olla vaikka invalidit tai vammaiset, jota voisi tämän jälkeen odottaa.
Myös ihmisten asuinpaikkojen arvostelu näyttää olevan muodissa. Yllämainitussa 9.2. ohjelmassa muistutettiin jälleen, ettei Vuosaaressa asu muita kuin tummia maahanmuuttajia. Ko.alueella oli viime vuosisadan alussa paljon huvila-asutusta, josta luvun keskivaiheella tuli asuntosäästäjien ja hartijapankkirakentajien kotiseutua. Silloin ei pyydetty eikä saatu asuntoja sosiaalituen kautta, vaan hoidettiin kodin hankkiminen mahdollisimman itsenäisesti. Samoin rakennettiin omatoimisesti
asuntosäästätoiminnan myötävaikutuksella silta Puotilan puolelle, kun Helsingin kaupungilla ei ollut varoja. Kaupungin harjoittama asutuspolitiikka on tuonut Vuosaareen ehkä enenmmän maahanmuuttajataustaisia ihmisiä kuin muille liitoaueille, mutta tilanne on jatkuvasti taasaantumassa.

Baba Lybeckin potkuja odotellessa / Vanha vuosaarelainen

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä