sunnuntaina 23.08.2009

Fatbardhe Hetemaj nostaa rohkeasti esille sellaisia asioita suomalaisesta yhteiskunnasta, joiden olemassaolon suuri osa suomalaisista havaitsee, mutta konseksuksen nimissä kukaan ei uskalla sanoa mitään.
Hihkaisin riemusta, kun Fatbardhe Hetemaj "Suomi myytävänä" -ohjelmassa otti esille turhan vaatimattomuuden esittämisen ja sen, ettei se ketään kaunista. Samoin kuin tämä iänikuinen kunniansa kyliltä kysely (eli kysytään jokaiselta ulkomaalaiselta, että mitä meistä ajatellaan).
Nämä ovat kaksi sellaista asiaa, jotka ärsyttävät minua aivan arkipäivän elämässä ja yritän toimia niin, että omalta osaltani vaikuttaisin tapojen ja asenteiden muuttumiseen. Jos ei muuten, niin edes lähipiirin kautta.
Onpa poijaat syytä ottaa tästä nuoresta naisesta mallia. Sillä meilläkö muka huono itsetunto - ja HÖPÖ HÖPÖ. Yhden lajin hokema, jota kukaan ei älyä kyseenalaistamaan.
Lämpimät terveiseni sinulle Fatbardhe Hetemaj, jatka samaan malliin. Juuri tuollaisia älykkäitä, kyseenalaistavia ja rakentavaa kritiikkiä sisältäviä kommentteja tässä maassa tarvitaan. :)

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä