Upeasti haltuun otettu aihe, Pasi Toiviainen!
Olen pitkään ekologisesta rakentamisesta kiinnostuneena miettinyt keinoja kaupungin luonnollistamiseen. Ylen edellisessä aihetta käsittelevässä ohjelmassa puhuttiin paljon ruoan kaupunkiviljelystä rakennusten yhteydessä.
Kun ruoan tuontiin tunnetusti kuluu mielettömästi energiaa, t.s. polttoainetta, ja viherkattoja nykyään rakennetaan, joskaan ei Suomessa kovin montaa :( , oman ruoan kasvattaminen puoltaa paikkansa, mutta miten terveellistä on keskellä kaupunkia, yläilmoissa kuten terassitaloissa kasvatettu ruoka?
lauantaina 13.11.2010
Upeasti haltuun otettu aihe, Pasi Toiviainen!
Olen pitkään ekologisesta rakentamisesta kiinnostuneena miettinyt keinoja kaupungin luonnollistamiseen. Ylen edellisessä aihetta käsittelevässä ohjelmassa puhuttiin paljon ruoan kaupunkiviljelystä rakennusten yhteydessä.
Kun ruoan tuontiin tunnetusti kuluu mielettömästi energiaa, t.s. polttoainetta, ja viherkattoja nykyään rakennetaan, joskaan ei Suomessa kovin montaa :( , oman ruoan kasvattaminen puoltaa paikkansa, mutta miten terveellistä on keskellä kaupunkia, yläilmoissa kuten terassitaloissa kasvatettu ruoka?
– Abenaki (ei varmistettu)