perjantaina 19.11.2010

Ei Suomessa ole koskaan kukaan muu osannut hypnotisoida kuin Olliver Hawk. Moni muukin kuin Hawk on koettanut pitää julkisia esityksiä, mutta ne ovat kaikki menneet pipariksi. Kateusessaan nämä "hypnologit" ja eräät muut harrastelijat ovat sitten koettaneet kieltää julkisten esitysten pitämisen myös Hawkilta, mutta turhaan.

Hyvä esimerkki tästä on mm. Leo Hilden, joka koetti pitää oman julkisen hypnoosinäytöksensä. Hän ei kuitenkaan saanut vapaaehtoisia koehenkilöitään hypnoosiin. Sitten hän katsoi, että kyseisenlaiset esitykset pitäisi lailla kieltää, vaikka ne seuraisivat hypnoosia käsitteleviä luentojakin. Hawkhan piti aina ennen havainnollistavaa hypnoosiesitystään vahintäin puolen tunnin luennon, missä kerrottiin mm. mitä hypnoosi on, mihin sitä voi käyttää, voiko sen "valtaan jäädä", jne.

Yleisradio teettää kaikenlaista todellisuutta vääristelevää roska-ohjemaa veronmaksajien rahoilla, ja tähän roskan kasaamiseen se pyrkii keräämään varat pakollisilla televisiolupamaksuilla kansalaisilta. Pakollisista televisiolupamaksuista onkin jo korkea aika luopua !

Kuten juuri olemme uutisista saaneet oppia, valtionjohtoiset yritykset maksavat hallintoneuvostojensa jäsenille jopa yli 7000 euron kokouspalkkioita, näin mm. Iltasanomien mukaan esimerkiksi Jutta Urpilaiselle. Voiko kyseisiin hallintoneuvostoihin poliittisin perustein tietyin väliajoin haalittujen poliitikkojen olettaa tekevänsä työnsä ammattitaitoisesti ? Vastaus: Ei ! Juuri kun he ovat saaneet tehtyä kaikki virheensä lyhyillä hallintoneuvostokausillaan ja juuri kun he ovat jotain alalta oppineet, uudet poliitikot vaihdetaan heidän tilalleen tekemään samat virheet.

Parempi olisi kilpailuttaa myös Kelan ym. vastaavanlaisten putiikkien johtajien paikat yleisillä ja kaikille vapailla työpaikkahauilla. Laittakaamme kunkin alan parhaat ja kokeneimmat ammattilaiset töihin, tekemään hyvää jälkeä meidän kaikkien yhteiseksi eduksi. Lopettakaamme verorahojemme tuhlaaminen hulluuden ylläpitämiseksi.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä