lauantaina 20.11.2010

Onko kyse nyt ohjelmassakin esiintyneen Kallion tutkielma? Siis tämän kallion, joka ohjelmassa väittää, että hypnotisoitu ihminen on koko ajan tietoinen että hän on hypnoosissa ja haluaa leikkiä tätä hypnoosi leikkiä? Mahtaa olla melko mahtava tutkimus!!

- Leikitäänkö, että minä olisin se hypnotisoija ja ole sinä se hypnotisoitu. Leikit sitten, että olet hypnoosissa ja matkit vaikka kanan ääntä mutta vasta sitten kun minä sanon. Minä laitan sulle nämä anturat päähän nii saadaan aivo känkkyrät ja nähdään miltä tämä hypnoosi leikki näyttää sun pään sisällä!!

Voihan se tutkimus olla hyvinkin arvostettu kansainvälistenkin hypnoosi leikkiä harrastavien keskuudessa! Minä kun olen aina juvitellut, että nämä roolileikit on vain lasten ja nuorten touhuja, mutta kai niitä voi aikuisetkin leikkiä.

Minä luulen, että tämä Kallio ihan oikeasti luulee olevansa ihan oikea hypnoosin tutkija ja että hän ihan oikeasti kuvittelee hänen hypnoosi leikkien olevan ihan oikeaa hypnoosia! Hänelle on tavallaan tästä leikistä muodostunut semmoinen harha todellisuus, jossa hän elää hypnoosin tutkijana ja sitten nämä muut samantapaisessa harhassa elävät tieteishypnotisoijat sitten arvostavat hänen tutkielmiansa!

Tämähän on ilmetty Turhapuron elokuvan kohtaus, missä Uuno teippaa voikukan paperiin ja nimeää sen Gralukulus aakkerukseksi! Elisabeth vaimo ilmoittaa vierestä, että se on voikukka, johon Uuno tyynesti ilmoittaa että minä nyt vaan väitän että se on Gralukulus aakkerus ja kysyy vaimoltaa heti perään että kumpikohan se meistä on se Proferssoska hä? Kysyn nyt vaan!!

Hyppikää nyt hetki tasajalkaa paikallanne, josko tuo hulluus menis ohi ja nämä teidän harhat häviäis!!

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä