sunnuntaina 21.11.2010

Joltakin on nyt jäänyt aamu murot syömättä jo pidemmän aikaa siinä hypnoosileikkien kanssa! Täytyy olla todella tietämätön tai hyvin taitamaton hypnotisoija, jos väittää totena näitä hypnoosileikkejä!! Voi olla että jotkut koehenkilöt tulevat lavalle vain päästäkseen esiintymään, mutta hypnotisoituna he tuntevat, näkevät, haistavat ja maistavat juuri sen mitä hypnotisoija heille kertoo tietämättään olevansa hypnoosissa! Valtaosa koehenkilöistä saapuu lavalle kokeakseen hypnotisoiduksi tulemisen. Kyllä nämä roolileikki höpötykset ovat juuri näiden Taika-Jimi porukan hapatusta!

Leo Hilden oli hyvä esimerkki näistä TieteisTaika-Jimeistä, joka piti lavahypnoosi esityksen saamatta yhtään koehenkilöä hypnotisoitua! Kai sen jälkeen on pakko kehitellä teorioita näistä roolileikeistä!! Joo nyt ei kukaan halunnu leikkiä hypnotisoitua!! Leo Hilden oli yksi äänekkäimmistä Hakasalon vastustajista. Ehkä hänen olisi pitänyt pysyä siellä komerossa , jonne hän häntä koipienvälissä luikki ennen Jatkoaika-ohjelmaa!!

Mutta kysymys johon kaipaan edelleenkin vastausta on, miksi Lauerma, Kallio ja koko tuotanto tiimi Lahtelan johdolla päätti mustamaalata Erkki Olavi Hakasalon monin paikoin täysin perättömillä valheilla ja törkästi samaistamalla hänet raiskaajaksi?

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä