torstaina 09.12.2010

Tervehdys!
Olen pahoillani että ohjelmassa rinnastettiin WinCapitan toimintaa pyramidihuijaukseen.
Olen ollut toiminnassa mukana kesästä 2005, enkä ole havainnut toiminnassa mitään rikollista.
Kaikki sijoitukset joita tein, oli koko ajan omassa hallinnassani, eikä ollut mitään tarvetta hankkia lisää ihmisiä tähän toimintaan.
Sijoitukset joita tein, oli puoli vuotta sidottuna, ja niiden kehitystä pystyi seuraamaan koko ajan.
Sijoituksen tuotto oli kaikilla sama, sidottu siihen summaan jonka olit sijoittanut. Se ei millään lailla poikkea muusta sijoitustoiminnasta.
Jos halusi kotiuttaa tällaisen jakson jälkeen varoja, se oli mahdollista MoneyBookers pankin kautta.
Kaikki toimi millilleen kuten oli sovittu, enkä tiedä miksi tätä voi rinnastaa huijaukseen.
Ymmärtääkseni Hannu Kailajärvi on käynyt itse valuuttakauppaa kehittämänsä systeemin avulla, ei suoraan jäsenten varoilla, vaan nähtävästi tausta- yhtiön varoilla. Se ettei jäsenten rahoilla voinut käydä suoraan valuuttakauppaa, johtuu ymmärtääkseni näiden valuutta-alustojen tiukoista kriteereistä, täytyy olla konkreettinen ihminen rahojen takana, tili josta varat on lähetetty on oltava kyseisen henkilön hallussa ja rahojen alkuperä tiedossa. Kaikki tämä rahanpesun estämiseksi.
Kauppaa käytiin aivan varmasti, seurasin klubin sisäistä keskustelupalstaa, jossa välillä kritisoitiin kauppojen sulkeutumista liian aikaisin tai jotakin vastaavaa.
Kun MoneyBookers välittäjäpankki lopetti rahaliikenteen ja siitä jonkun ajan päästä yhteisön nettisivut suljettiin niin klubin toiminta loppui.
Nyt on avainkysymys, kuka sulki rahaliikenteen?
Toinen avainkysymys on, millä motiiveilla rahaliikenne suljettiin?
Kolmas avainkysymys on, miksi rikospoliisi, syyttäjälaitos ja vieläpä Vantaan käräjäoikeus on ottanut jutussa voimakkaasti kantaa Klubin toimintaan
rinnastaen sen pyramidihuijaukseen, enää ei voida puhua puolueettomasta oikeuslaitoksesta. Tällainen toiminta on häpeällistä, kaikkien järjestelmässä mukana olleiden ihmisoikeuksien loukkaamista.
Krp:n toiminta on jutun yhteydessä käsittämätöntä kaikkine ylilyönteineen. Esim. Poliisit hakevat seitsemän miehen voimin perheenisän keskellä yötä kotoa, samalla uhkaillen koko perhettä, tai sadat varojen jäädytykset, jotka ovat halvaannuttaneet satojen ihmisten elämän.
Poliisit joutuvat tekemään kyseenalaista työtä ilman että voivat kyseenalaistaa annettuja käskyjä, koska ne ovat tulleet esimiehiltä. On edelleen käytössä vanha slaavilainen Tsaarinajalta periytyvä käytäntö. 90- luvun lamassa oikeuslaitos toimi samoin. (syylliset tiedetään, poliisit ja syyttäjät saavat kehittää jostakin rikoksen josta klubin jäseniä voi syyttää).
Neljäs avainkysymys on, miksi jutun tutkintaa ja oikeudenkäyntiä on venytetty ja tahallaan pitkitetty?
Nyt on otettu tutkinnan alle kaikki klubista rahaa tulouttaneet, yli 3000 ihmistä ja heiltä aletaan todennäköisesti perimään varoja takaisin, miksi?
Mikä kiire on syyllistää ja kiusata satoja ihmisiä, kun on todennäköistä että syytteet Kailäjärveä vastaan kuivuvat kokoon. Ei ole perusteita eikä näyttöä pyramidihuijauksesta.
Jos jutussa on ainoastaan yksi pääepäilty, miksi ei tätä oikeudenkäyntiä ole vieläkään käyty? (Ilkka Pitkänen selvitti ulkopuolisena puolessa vuodessa klubin toiminnan). Hannu Kailajärvi oli vuoden pidätettynä, sivujen sulkeutumisesta tulee 7.3.2011 kolme vuotta.
Nämä jotka ovat olleet mukana, on rinnastettu hölmöihin ja rikollisiin, heihin on kohdistunut karmeita ylilyöntejä.
Ei näihin saa suhtautua välinpitämättömästi ja tarkoituksellisesti pitkittää tutkintaa.
Näiden lisäksi on suuri kysymysmerkki median ja Krp:n toiminta jutun yhteydessä.
Media on puhaltanut jutusta valtavan kuplan, joka ennen pitkää puhkeaa.
Krp on taas tutkinut ainoastaan klubin toimintaa. Se ei ole antanut tietoa kuka sivut sulki ja lopetti rahaliikenteen. Eikä myöskään näistä sulkijoiden vaikuttimista.
Todennäköistä on että valtiovalta on pankkien pyynnöstä sulkenut sivut ja lopettanut rahaliikenteen.
Nyt ollaan kuin mato koukussa, yritetään pitkittää tutkintaa ja oikeudenkäyntiä jotta ei karmea totuus paljastuisi.

Anonyymi.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä