lauantaina 12.03.2011

Ensinnäkin SUURET KIITOKSET YLELLE Mercy Peak -sarjasta! :-)

Sitten valtaisa kiitos myös verkkotoimittaja Päiville hyvistä uutisista. Ihanaa, että Mercy Peak uusitaan ensi syksynä! Eipähän tarvitse metsästää DVD-boksia toiselta puolelta maapalloa, kun uusinnat voi tallentaa alusta lähtien. :-) Toivottavasti uusintakierroksen lähetysajat valitaan siten, että siinä otetaan huomioon muutamien jaksojen sisältämä väkivalta. Olisi perin juurin ikävää, jos uusintakierroksellakin jouduttaisiin jättämään jaksoja väliin tai laittamaan niitä jakoon vain Areenaan passin taakse. Nyt kun Ylessä tiedetään, että sarja sisältää muutaman väkivaltaisemman jakson, tämä toivon mukaan otetaan huomioon uutta lähetysaikaa valittaessa. Toivottavasti uusinnasta sitten tiedotetaan tarpeeksi ajoissa ja selvästi, että fanit osaavat suunnata telkkarin ääreen oikeaan aikaan tai ajastaa boksinsa tallentamaan.

Katsoin juuri viimeisenkin jakson boksilta ja kieltämättä siitä jäi sellainen tunne, että sarja loppui vähän kesken. Mutta niin kuin täällä on kerrottu ja Wikipediastakin (http://en.wikipedia.org/wiki/Mercy_Peak) voi lukea, sarjaa tehtiin vain kolme kautta 2000-luvun alkuvuosina. Koska sarjaa tehtiin kuitenkin muutama vuosi, mahtoiko MP olla Uudessa-Seelannissakin "vain" päivittäissarja? Wikipedian artikkelintyngästä saa sellaisen kuvan, että se olisi ollut viikottaisdraama.

Mikäli muita uusiseelantilaissarjoja saa ehdottaa, miten olisi esimerkiksi Xena Warrior Princessin uusinta? Tai ilta-aikaan lähetettäväksi sopivat, Sam Raimin ja Rob Tabertin tuottamat Legend Of The Seeker ja Spartacus: Blood and Sand? Mercy Peakin lähetysaikaan voisi sopia Shortland Street -niminen sarja, myöskin Uudesta-Seelannista.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä