torstaina 08.12.2011

Tämä asia ja aihe on ollut tiedossa jo tarpeeksi kauan, että sen tietämiseltä ei ole voinut välttyä. Osin näiden romujen laitteiden kautta, mitkä voitaisiin kyllä tehdä kestämään yhtä kauan kuin ihmisen elämä tällä hetkellä on

Jos tämä olisi todella mahdollista enään nykyään, niin toimeen olisi kyllä jo tartuttu. Nyky politiikka vain pyrkii siihen, että valtioiden tuloista vastaavat monikansalliset yhtiöt voivat paksusti.

"Talouskriisi" todella ratkeaisi jos luonnonvarojen yletön tuhlaus loppuisi ja tehtäisiin kestäviä tuotteita, mutta se vaatisi n. 6miljardin ihmisen aivoihin istutettujen kapitalistisen kulutustottumusten pyyhkimistä. Toki voidaan käyttää jonkinlaista massa hypnoosia ja sanoa kaikille ihmisille, että nyt eläkää niin kuin pitää. Eikö kuulostakin todella fiksulta ja mahdolliselta?

Ei tässä kuitenkaan tarvitse maailmanloppua pelätä kyllä kanta romahtaa Homo sapiensinkin kohdalla niinkuin tunturisopulinkin. Täytyy vain odottaa hiukan kauemmin, kun kannanvaihtelulla tuntuu olevan erilaiset vaihteluvälit lajista riippuen. Kyllä se luonto sitten omansa takaisin valtaa, oli se sitten vaikka miljardin vuoden päästä.

Itse suosin kestävää kehitystä ja luonnonvarojen säästämistä niin hyvin kuin taidan (koko ajan paremmin) ja toivon todella, että omalla panoksellani on jotain merkitystä.

Sanoisin, että nyt on vain ne eiliset enää housuissa, eikä enään sitä pihviä ja kakkua lautasella ja siitähän se poru syntyy.

ENEMMÄN AIHEESTA TIETOA JA NÄKYVYYTTÄ OHJELMILLE JA JULKAISUILLE!

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä