You can't request more than 20 challenges without solving them. Your previous challenges were flushed.

torstaina 31.03.2011

Pohdittavaa ja mielellään vastauksia:
Verotuksesta puhutaan paljon, oletteko miettineet loppuunasti kannanottoja esim. pääomaverosta ja mahdollisesta varallisuusverosta?

Suomi taantuu jos verotuksen takia pääomat katoavat ulkomaille. Tänne tarvitaan rahaa pääomittamaan yrityksiä.

Ja kun puhutaan esim. pääomaveroista ja sen prosenteista, pitäisi verotuksen olla kolmiportainen, joka huokeudellaan alimmalla tasolla houkuttelisi ihmisiä sijoittamaan rahojaan Suomeen. Näin saisimme työpaikkoja ja enemmän verotuloja.

Ajatellaanpa vaikka pienyrittäjää, jolla on koko omaisuus kiinni yrityksessä. Miksi hänen pitäisi maksaa mahdollisista tuloistaan vielä enemmän veroa kuin ansiotulollinen joka on töissä firmassa.
Yrittäjä on taloudellisesti ja henkisesti täysin kiinni firmassa 24/7 ja kun työntekijä soittaa että on vähän köhää niin yrittäjän on itse paikattava hommat. Ja ammattiyhdistykset pitävät firmoja täysin polvillaan, joten työntekijä on täysin kuninkaan asemassa.

Nämä faktat huomioon ottaen jotkut silti haluavat yrittää Suomessa ja nyt täältä halutaan lopullisesti ajaa pääomat ulkomaille, kun kuuntelee politiikkojen kommentteja verotuksesta.

Ja mitä Alv:iin tulee, mielestäni sitä voisi nostaa mainiosti esim. tupakan,alkoholin ja makeisten osalta. Niiden puutteeseen ei ole kukaan vielä kuollut. Niitä voisi nostaa huoletta ja panostaa peruselintarvikkeiden huokeuteen.

Samoin autoilu, Suomi on harvaanasuttu maa ja julkinen liikenne ei toimi kuin isoissa kaupungeissa. Joten jos emme halua kaikkien asuvan niissä, autoilun verotusta ei voi enää kiristää. Auto on harvaan asutuilla alueilla elinehto.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä