torstaina 31.03.2011

Mitä on vallanväärinkäyttö,,rikollinen ja rikollisen toiminnan vastuunpakolu..,kuka korvaa,??
Miten voi edes äänestää tuollaisia jotka syylistyvät kotien,perheitten ja lapsiin kohdituviin vahingoittaviin toiminn,kuljetus vallanväärinkäytöksiin ??
Ketä ja MITÄ SE HYÖDYNTÄÄ ,se törkeä vallanväärinkäyttö ,toisten ihmisten jatkuva vahingoittaminen ,asukkaiden,perheitten ja kotien törkeä yliajo vastoin kaikkia lakeja Suomessa?? KETÄ SE HYÖDYNTÄÄ ,ajattaa rikki ,tuhoa ,,,ja vahingoittaa jatkuvasti omakotikadut,puktistot ,elämät sairain joukko yliajoin ,sairain käytöstavoin rekoin,transitoin ,logistiikoin ?? Hankoa,Länsi Uuttamaata, Uuttamaata ,Suomea ilman mitään ohikulkutietä ,antaa toiminnan ja kuljtus yritysten rekkaa ajavat ajaa ja käytäytyä tuhoakseen ja vahingoittaekseen jatkuvasti koteja,perheita ,lapsia jopa pilkaten ajoillaan kouluilla turvaa.elämää logistiikka henkilökunnin ,rekoin,transitoin vailla mitään käytöstapoja ,,miten voi,,,?
KETÄ SE HYÖDYNTÄÄ ANTAA LOGISTIIKKA TOIMET,KULJETUKSET KÄYTÄYTYÄ JA YLIAJAA ASUKKAITA ,KOTEJA,PERHEITÄ siirrettämällä ne ajamaan omakotikadulle ,koululle ,kerrostaloille ..?

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä