torstaina 31.03.2011

Toivoisin selvyyttä perussuomalaisten ristiriitaisiin ympäristökannanottoihin:

1) Ydinvoima: Viime vaaleissa kaikki PS:n kansanedustajat äänestivät ydinvoimaa vastaan, mutta nyt Soini on ydinvoiman kannattaja ja sitä myöten koko PS.

2) Vuotos ja Kollaja: Vihreä Lanka -lehden (23.3. pe) kyselyssä perussuomalaisten puoluetoimiston mukaan persut kannattavat Vuotoksen ja Kollajan hankkeita. Mutta Kalevan Vaalit 2011 -liitteessä (30.3.) Soini sanoo, että Vuotoksen ja Kollajan voisi jättää rauhaan.

3) Kalevan Vaalit 2011 -liitteessä (30.3.) on Soinin haastattelusta näyttävästi nostettu otsikoksi seuraava lause: "Kun maailma muuttuu ahtaaksi, levottomaksi ja likaiseksi, niin luonto, puhtaus ja pohjavedet nousevat isompaan arvoon kuin öljyt ja muu." Kuitenkin Vihreän Langan kyselyssä (23.3.) PS profiloituu kaikkein ympäristökielteisimmäksi puolueeksi. He esimerkiksi vastustavat ilmastolakia, kannattavat ydinvoimaa ja turpeenpolton lisäystä, vastustavat lisätoimia saimaannorpan suojelemiseksi ja ainoana puolueena antaisivat paikallisen nimismiehen päättää suurpetojen kaatoluvista.

Itselleni on aivan sama, mitä EU:n lainatakausrahastolle tehdään - sehän on vain takaus ja vain rahaa - mutta ilmastonmuutoksen torjunta tuskin etenee perussuomalaisten opeilla ja se hirvittää, koska ilmastonsuojelulla on kiire.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä