torstaina 31.03.2011

Suomi ,Uusimaa ,Länsi Uusimaa haisee ??
Mitä hyötyä ,ketä tuollaaineen aivan sairas asukkaita,perheitä koteja tuhoava poliittinen ja virkaatekevien vallan väärinkäytöksinen logistiikka ja rekka käytös hyödynnyttää läntisellä uudellamaalla ilman tehtyä yleiskaavoitettua ohikulkutietä omakotikaduilla ,kouluilla..??
Missä menee" Hyvinvoinnin ja oikeustajunnan" koteihin ja perheisiin ,lasten elämään kohdistuvan vallanväärinkäytöksin tapahtuva aivan sairaan rikollisen vaaran ,vahingonteon ja vahingoittamisen raja" ,..jolla voi piittaamatta mitään oikeusia ja lakeja ,elämää ,turvaa ja koteja perheitä ja lapsia .. ylläpitää laittomia vahinkoa,vaaraa ja koteja tuhoavaa toimia ja kulkuyhteyksiä !
Sekö ett' toimin tai kuljetuksin ,ilman heille lain vaatimaa ohikulkutietä voi kulkuteitstä siirrättää liikkennettä raskasta liikkennetä vuosiksi rikkomaan ,tuhoamaan viranomais ahdisteluin ja vallanväärinkäytöskin perheitten kodit, kiinteistöt, tuhoen heidän kuin kunnan elinmahdollisuuksia rikkomalla aivan sairailla pelkää asukkkaiden,perheitten ,kiintestöjen vahinko ja tuhon käytöksin ja ylinopeusajoin olevin Suomalaisin ja venäläisin rekkakuskein ja logistiikkoin omakotikadut putkistoineen asukkailta,perheiltä ,,?

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä