perjantaina 01.04.2011

Olipa todella ikävä vaalikeskustelu. Katainen ja Kiviniemi saivat puhua suut vaahdossa, heitä juontajat eivät estelleet. Sen sijaan Soini sai sanoa vain kaksi sanaa ja jo toisen päälle Andersson puhui niin, etteivät katsojat kuulleet, mitä Soini halusi sanoa. Aivan puolueellista puheajan jakoa. Tämä vie koko keskustelulta pohjan pois. Ja ne heitot olivat asiattomia! Eikö näissä tilanteissa voisi tehdä niin yksinkertaisia kysymyksiä ja katsoa sekuntikellolla aikaa, jotta puheaika olisi tasapuolista?

Katainen ja Kiviniemi jankuttivat samaa ja samaa koko ajan, nämä samat asiat oli kuultu jo edellisissä keskusteluissa. Olisiko kysymyksenasettelussa ollut parantamisen varaa. Aiheita tässä maassa olisi.
Kataisen linja on "jos ette tee näin, niin Suomi menee lamaan ja meille tulee huonot olot". Suomi on aina pärjännyt ja tuollainen pelottelu kääntyy puoluetta vastaan. Kiviniemen ja Kataisen puheista tuli tunne, että me suomalaiset olemme aivan tyhmiä, mitä emme suinkaan ole! En ole sosiaalidemokraatti enkä ole persu, mutta tämän keskustelun pohjalta en kyllä äänestä keskustaa enkä kokoomustakaan! Silti äänestän!

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä