maanantaina 11.04.2011

Onpa ollut melkoinen ero haastattelutyylissä Uosukaisella eri puolueiden edustajien kohdalla. Vasemmistoa, vihreitä ja perussuomalaisia kohtaan käytös on ollut ylimielistä, jankuttavaa ja edustajien ei ole annettu puhua loppuun ja selittää kantaansa. Aina kun edustaja on meinannut päästä asian ytimeen, hänet on äkkiä keskeytetty ja vaihdettu puheenaihetta tyyliin: "nyt ei mennä siihen, vaan..."
Keskustan ja kokoomuksen kohtelu ihan erilaista. Toimittaja kuuntelee Kataista hymyssä suin eikä keskeytä kertaakaan, antaa hänen vain toistaa itseään, ei esitä ainuttakaan kriittistä kysymystä ja asenne on aivan toinen!
Mutta eihän tämän enää pitäisi olla kenellekään muutenkaan epäselvää, kenen ohjaksissa Suomen media, erityisesti YLE on.
Eduskunnan ulkopuoliset puolueet saivat yhdeksälle(!!) jaettuna parituntisensa, jossa siinäkin pidettiin huolta, että tuhlattiin valtaosa ajasta lähinnä epäoleellisiin asioihin, joilla ei ole äänestämisen kannalta mitään merkistystä. Sitten keskeytettiin eikä kaikki saaneet vastata kaikkiin kysymyksiin. Siihenkin parituntiseen YLE varmaan taipui yleisön painostuksen alla, että voivat väittää antaneensa heille mediatilaa. Taidanpa irtisanoa tv-luvan ja suosittelen samaa protestia muillekin!!

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä