torstaina 26.05.2011

Siis hei, olisiko syytä katsoa peiliin ja ruveta miettimään kuka viime viikolla mokasi. Jos ajatellaan jääkiekon ottelun pukuhuone juhlintaa: suorana tullut lähetys tuli niin myöhään, että lasten olisi pitänyt silloin olla jo nukkumassa vai mitä!

Ja torijuhla: silloin pullot eivät olleet esillä ja kiekkoilijat juhlivat. Meillä teini-ikäinen ajatteli että siinä vain iloisesti juhlittiin. Kun seuraavana päivänä jotkut nipopäät alkoivat jauhamaan kännäilyä niin vasta silloin hän tajusi että kait siinä oltiin kännissä.

Jos jotkut aikuiset olisivat pitäneet suunsa kiinni, niin valtaosa lapsista ja nuorista eivät olisi asiaan edes kiinnitäneet huomiota! Koska he katsoivat asiaa LASTEN ja NUORTEN silmin. AIKUISET typerykset luulevat että lapset ja nuoret ajattelevat asiaa aikuisten tavoin.

Jotta nyt varmistetaan, että viimeisetkin nuoret tajuavat kännäilyn, niin tehkää opetusviedo ja käykää jokaisessa päiväkodissa ja koulussa ja alleviivatkaa jokainen juttu. Ettei kenellekkään jää epäselväksi mikään.

Ja vielä: Päivärinnalle voisi tehdä oman ohjelman, missä hän keskustelisi yksin itsensä kanssa! Nyt hän keskeyttää koko ajan muiden puheen ja tankkaa asioita. Ei jaksa katsoa ohjelmaa missä Päivärinta on mukana

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä