maanantaina 28.05.2012

Kakkossarjan laatu on palkittu nyt myös neljällä BAFTA-palkinnolla (Englannin oscarit) ja jokainen niistä oli enemmän kuin ansaittu. Erityisesti Andrew Scottin eilen saama miessivuosa-BAFTA meni oikeaan osoitteeseen - semminkin kun myös ehdolla ollut Martin Freeman sai omansa jo viime vuonna Sherlockin ekasta kaudesta.

Toivotaan että Yle mainostaa tätä nyt hieman enemmän kuin viime kesänä. Ja vaikka kesä on laatusarjalle ehkä huono aika, niin toivotaan että myös ns. suuri yleisökin tämän nyt löytäisi. Ja että maailmanlaajuinen ilmiö jatkuisi myös Suomessa; ihmiset lukisivat alkuperäisiä Arthur Conan Doylen teoksia! Tämä sarja on kuitenkin noussut maailmalla jättimäiseksi asiaksi, ja nyt kun kakkoskausi esitettiin toukokuussa jenkeissä, niin sai sielläkin hyvät katsojaluvut (jos kohta kaikki hardcore-fanit olivat sen jo moneen kertaan kerinneet katsoa, niin DVD:ltä kuin netistäkin).

Niin ja kolmoskauden kuvaukset alkavat tammikuussa 2013 ja ilmestyy Briteissä telkkariin varmaankin syksyllä 2013, Suomeen sitten (toivon mukaan) mahdollisimman pian (villi veikkaus 2014). Paha homma on välttyä spoilaantumasta kakkoskauden lopun tapahtumilla, vai meinaatteko hyvät ihmiset että YLE ei voi mainostaa lainkaan että kolmoskausikin on tekeillä? Näinä tiedonkulun päivinä? Sen siitä saa kun kaikki tulee tänne viiveellä. Britit joutuivat olemaan jännityksessä jatkuuko sarja, kunnes välittömästi The Reichenbach Fall:in (kakkoskauden vika päätyttyä telkkarissa, niin tuottajat/käsikirjoittajat/Sherlockin isät Moffat & Gatiss ilmoittivat Twitterissä että kyllä se kolmoskausikin tulee. (Ja mikäli merkit pitävät paikkaansa, kausia tulee vielä monta lisää, onneksi).

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä