tiistaina 25.10.2011

Aika kumma juttu tämäkin kun miehen puhelimen IMEI-koodi ja SIM-kortin tunnistuskoodit täsmäävät DNA:n teletunnistetietokannasta esiin kaivettuihin vaikka mies ja hänen vaimonsa väittää ettei puheluja ole soitettu.

Itse siis näen että tässä on ainoastaan kaksi mahdollisuutta, palvelunumeron takana olevat ovat joko murteneet GSM-puhelinjärjestelmän suojaukset tai sitten mies valehtelee kunniansa suojelemiseksi. Hyvä hakkerihan on sellainen että hänen murtauduttuaan järjestelmään, ketkään, edes järjestemän ylläpitäjät, eivät tiedä että järjestelmään on murtauduttu jonka jälkeen on paha mennä sanomaan että järjestelmään on murtauduttu kun kukaan ei väitä murtautuneensa eikä siitä ole järjestelmässä todisteita.

Oma vaakakuppi kääntyi dokumentin loppua kohden miehen valehtelua kunnes dokumentti heitti ihan viime hetkillä cliffhangeriin verrattavan tempun jossa mysteeri syventyi, mutta juttua ei tutkittu ollenkaan. Aika kyseenalainen temppu dokumentin tekijöiltä jos dokumentti ei tule saamaan jatkoa.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä