perjantaina 17.02.2012

Kiitos Laila Rautio kirjoituksestasi, jossa kerrot mihin on otettava yhteys, että saa huijatut vitosensa pois. Osallistuin kilpailuun, mutta sitten, kun tuli puhelinviesti, mihin nytreissuun.fi pyysi vastaamaan ok-viestillä, tajusin, että nyt en vastaakkaan, muuten mimua rahastetaan 5 e viesti. Poistin viestin ja unohdin koko jutun. Mieheni rupes ihmettelemään, kun puh.laskuni ovat suurentuneet. Sitten tarkistettiin laskut netitstä ja huomattiin, että minulta on peritty joka viikko 5 e.
Sitten otettiin yht. Sanalahteen, josta saatiin tieto miten saadaan viestit poikki NYT STOP puh. 17121 viestillä. Sillä saatiin poikki ja viestit loppui. Olen riitauttanut laskun ja pyytänyt palauttamaan rahat tililleni. Nimetön henkilö väittää vaan, että olen läh. ok-viestin ja ilm.ajankin mihin aikaan
olen läh.ok-viestin. Pyynnöistä huolimatta en ole saanut rahojani takaisin. Yritän nyt sitten tällä antamallasi www.mapel.fi, jos sen kautta saisin aiheettomasti perityt rahani takaisin. Varoitan nyt kaikkia, älkää osallistuko Nytreissuun.fi Kreikan matkan arvontaan, kun siinä kysytään puh.noa ja ei muihinkaan kilpailuihin panko puh.noa. Ja jos osallistut niin älä vastaa ok-viestillä vaan poista viesti ja heti NYT STOP viesti puh.17121 numeroon.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä