torstaina 27.10.2011

Miksei näissä keskusteluissa kerrota professorien sidonnaisuuksia? Googlasin tuon Uusituvan, ja se on saanut rahoituksensa hyvin pitkälle lääketehtailta ja vilja/eines-teollisuudelta. To-del-la uskottavaa. Ihmisille olisi aika tärkeä tietää, miksi proffa puolustaa juuri leipää silmät säkenöiden.

Ja se vain inttää rasvasta, vaikka suurilla rasvamäärillä karppaajien osuus on ihan minimaalinen kaikista vähähiilarisesta ruokavaliosta kiinnostuneiden joukossa. Kukaan terve karppaaja ei elä munalla ja pekonilla.

Meillä ainakin on huomattu lasten jaksamisessa selkeä ero, kun maitotuotteet ovat rasvaisia ja jokaisella aterialla on proteiinia. Vaikka emme hiilihydraateista kokonaan ole eroon halunneetkaan, ei voi olla väärin syöttää ihmiselle lihaa, kalaa, munaa, kasviksia, pähkinöitä, siemeniä. Ne ovat ne asiat, joita luonnossa on alunperinkin. Jokainen näkee sen, mitä lapselle tapahtuu, kun se syö jotain, mikä nostaa sokerit hetkessä pilviin.

Lääketeollisuus, leipä- tai einesteollisuus ei tietenkään pääse osille, jos ihmiset alkavat syödä näin. Törkeää valjastaa professorit silti puhetorviksi.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä