keskiviikkona 16.11.2011

Jes, mutta ainoa älykäs syy (paitsi syys) tämän aiheen käsittelyyn olisi se, että miksi juuri nyt lopulta kommunismi tulee voittamaan kapitalismin - ja kapitalismin omalla asella eli valuutalla!

Maailmantalous pitäisi olla silmäkulmassa kun EU:ssa ja varsinkin Suomen takaperällä lasketaan omia markkoja. Puolet niistä on tulleet juuri EU:sta tai Venäjältä. Jos itäblokki jonkin takia hävisi niin sen, että se osasi tunnistaa vain ja ainoastaan tuntuvat materiat eli ne jotka olivat laskettavissa: lapiomies teki työtä, mutta opettaja ei.

Olemme suunnilleen päässeet samalle tasolle ajattelussa kokomuslaisen hallituspohjan ja sos-dem. byrokratian kourissa, joten eipä ihmetytä.

Mutta onneksi mualima pelastuu, kun kiinalaiskommunisti antaa tukea ja ostaa loput.

Ja sen pituinen tämä globaalisaga olikin. Kansan tai kansaintalous vaatii kulttuuria ja opetusta sekä hoivaa, muutoin taloutta ei kukaan pyöritä, mutta tämä on liian kauaskantoista kapitalistille ja taasen itsestään selvää kommareille. Miksi kukaan ei suoraan sanonut tekevänsä tämän? Siksi, kun kaikilla on kiire toteuttaa heidän unelmaansa eikä paljo kiinnosta muutenkaan,

Terkkuja kaikille kavereille!

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä