torstaina 17.11.2011

Katselin juuri päättyneen A-talk -ohjelman. Aihe on niin vakava ja ainutlaatuinen, että olisin odottanut kohteliaampaa puhuttelua alan asiantuntijoille nimettömältä toimittajalta.

Nyt ei ollut kyseessä valelääkäri-ompeluseura, jonka jäseninä olivat Marja-Liisa, Sirkka-Liisa, Paavo ja Heikki sekä tämä nimetön toimittaja. Puheenvuorja heiteltiin seuraavasti: Marja-Liisa mitä sanot jne.

Olisikohan ollut paikallaan mainita ohjelman alussa, että tittelit on heitetty pois ja tässä nyt sitten sinutellaan pöyristyttävän asian tiimoilla käyttäen vain etunimiä. kuinka nämä asiantuntijat ovat ennen lähetystä moiseen "alistuneet"?

Näin voidaan menetellä vain Suomessa! Mihin me olemme oikein menossa; valelääkäreitä siellä valelääkäreitä täällä. Luottamus on kadonnut. Valviva ei ole hoitanut tehtäviään niinkuin heiltä olemme odottaneet. Median edustaja pilasi vakavan illan, jossa oli todellista asiantuntijuutta mukana. Katselijan oli vaikeata pysyä kärryillä, kun puheenvuoron sai vain etunimellä mainittu henkilö. Me katsojat tunnemme heidät kyllä paremmin sukunimiensä kautta.

Nimimerkki "surullinen"

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä