maanantaina 23.01.2012

Tämä vanha, jo Euroopan verisestä historiasta tuttu, tarina vain jatkuu ns. inhimillisyyden nimissä.
Olisi se vaan mukava nähdä sekin miksi nämä suomalaisten kovin hellimät terroristit lymyävät niin koulujen, sairaaloiden ja YK- asemien lähellä tai jopa eräissä tapauksissa rakennusten sisällä siviiliväestön seassa. Tai oikeammin sanoen pakottaen useasti siviiliväestön suojakseen.
Eipä tätä tässä maassa haluta tai "osata" esittää. Sehän ei kuulu tähän nykyiseen maailmanhenkeen.
Hyvähän se on olla ns. viisas kaukana ja potkia pienempää, jonka on joka hetki taisteltava olemassaolostaan.
Milloin tässä maassa kyetään käsittelemään historiaa ja nykypäivää yhdessä "unohtamatta" kokonaistilannetta, johon ilman minkäänlaista nikottelua kuuluu rehellisyys.
Mutta taitaa olla liian vaikeaa suomalaiselle medialle.
Jospa joku heittäytyisi hetkeksi rehelliseksi ja tekisi dokumentin palestiinalaisten (vanha roomalainen pilkkanimi), Hamasin ja Hizbollahin summittaisista rakettitulituksista siviilikohteisiin. Vai onko niin että kohteena onkin juutalainen ja sitä ei tarvitse noteerata?
Milloin myös käsitellään sitä tosiasiaa tässä konfiklitilanteessa, jota viljellään ja myös opetetaan kouluissa tuleville arabisukupolville, että Israel täytyy tuhota ja juutalaisen saa tappaa jotta islamistien Mahdi voisi saapua?
Tässä ohjelmassa mainostetaan (ja vain tällä yhdellä virkkeellä); tappoiko Israel siivilejä?
Entä terroristit? Eivätkö he tapa ketään ihmistä?
Hyvä esimerkki typeryyden huipusta ja erittäin hyvänä esimerkkinä oli muinoin HS:n julkaisema uutinen Maa´lotissa tapahtuneesta terroristihyökkäyksestä, pääuutinen oli, että "Israelilaiset hyökkäsivät kouluun-20 lasta sai surmansa". Tosiasiassa terroristit tunkeutuivat kouluun ja alkoivat heittelemään lapsia neljännen kerroksen ikkunasta ulos ja siksi israelilaiset joutuivat hyökkäämään sisälle.
Ja tämä uutisten "lajittelu" tuntuu jatkuvan.
On tässä sitten tiedonvälitystä. Historiasta varmaan on turha toivoa tässä maassa mitään kokonaistarkastelua-siis rehellisesti, johon myös kuuluvat eurooppalaiset.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä